DS Laboratories Bulgaria

DS Технологии

Нанозомите – интелигентната козметика

DS екологична програма

Нашият ангажимент към околната среда

Всеки има свое отношение към околната среда и личен ангажимент към нейното опазване. Нашите продукти са създадени в специални оксо-биоразградими опаковки. Те са направени със смес от разграждащи добавки, които карат молекулната структура на пластмасата да се разпада, когато е изложена на топлина или слънчева светлина. Това позволява опаковките да се разграждат по-бързо, докато се разградят напълно до въглероден диоксид, вода и биомаса.

Без парабени/За боядисана коса Подходящи при кератинова терапия

Клинични изследвания

Нанозомна технология

DS Laboratories е водещ иноватор в сферата на липозомните технологии, за които много клинични изследвания са доказали, че подобряват действието на активните съставки, използвани в козметичната и фармацевтична индустрия. Тази технология, която действа като преносител на основните активни съставки, драстично подобрява тяхното действие.

НАНОЗОМИТЕ – ИНТЕЛИГЕНТНАТА КОМЕТИКА

Продуктите на DS Laboratories се отличават с прилагането на най-модерната технология за транспортиране на веществата в тялото. Веществата и активните съставки се пренасят по такъв начин, че да изпълняват функцията, която предварително е планирана. Органичните микро сфери са създадени така, че да може да се определи тяхната степен на усвояване, което позволява активните съставки да проникнат в кожата на желаната дълбочина.

За разлика от традиционните липозоми, често срещани в козметичните продукти, нанозомите на DS Laboratories® с молекулен размер между 50 и 200 nm, по-малки от липозомите, имат много висока стабилност и концентрация при стайна температура и висока плътност на единица обем. Това позволява по-висока концентрация на капсулираните активни съставки и по-добра ефективност, отколкото е постижимо от която и да е друга технология за грижа за кожата.

След откриването им през 60-те, липозомите са успешно прилагани в различни сфери – от козметика до лечение на рак. Въпреки това, това забележително откритие има един голям недостатък: липозомите са много нестабилни и лесно се разтварят, така че от тази технология могат да се извлекат ограничени ползи.

Някои от предимствата на нанозомите, разработени от DS Laboratories, пред традиционните липозоми:
• пълна стабилност при стайна температура, без да е нужно охлаждане
• не се окисляват при температура под 40° С
• могат да се прилагат в широк диапазон на киселинност (4-9 pH)
• съдържат от 1000 до 10 000 повече частици на единица обем

Тази високотехнологична система за пренос на веществата, патентована като Nanosome Delivery System®, в съчетание с натурални съставки с най-високо качество, гарантират забележителни резултати и ефективност. Благодарение на тази технология DS Laboratories се нарежда в челните редици по отношение на иновациите в дерматологията.