DS Laboratories Bulgaria

За нас

DS Laboratories® е една от водещите американски козметични компании, разработващи продукти срещу косопад. Хийт-ОН ООД е оторизиран дистрибутор на марката за България и вече повече от 10 години се грижи нашите клиенти да получават най-иновативните, ефикасни и качествени продукти за коса и тяло.

Кои са DS Laboratories?

DS Laboratories® сa експерти във възстановяването на косата и в козметичната дерматология. Разполагат с модерни продукти с иновативни решения, които могат да задържат, намаляват и дори да възстановяват щетите, причинени от напредването на възрастта. Всички продукти имат активни съставки, които освен много добро качество, осигуряват висока ефективност в грижата за косата и кожата, и проблемите с косопада. Използват биотехнологии, прилагани в областта на дерматологията, за разработване на интелигентна дермокозметика. След повече от 15 години на пазара, в 46 държави и с повече от 2 млн. клиенти, мисията на компанията е да продължава да променя радикално пазара на продуктите за лична грижа, чрез разработване на технологии, които правят съществена промяна в живота на нашите клиенти.

На първо място, DS Laboratories® е технологична компания, изключително фокусирана върху иновациите. DS Laboratories® развива своята научноизследователска и развойна дейност основно в три области:

  • Възстановяване на косата
  • Грижа за косата
  • Грижа за красотата

Принципи

DS Laboratories е компания, която работи на базата на 5 основни принципа

1.

Всеки продукт трябва задължително да предлага ползи, които при конкурентите липсват. Ако един продукт не отговаря на това изискване за уникалност, просто не се предлага. Не се произвеждат варианти на съществуващи продукти в името на разнообразието.

2.

Специалистите на DS Laboratories са учени и иноватори, а не счетоводители. Целта им е да подберат най-добрите суровини за Вас. Затова продуктите са с висока себестойност и забележителна ефективност.

3.

Всички твърдения относно свойствата на продуктите се тестват интензивно в клинични изследвания на двойно сляп принцип. Ако някоя съставка не премине този тест, не се използва. DS Laboratories е една от малкото козметични фирми в света, които провеждат самостоятелно такива тестове.

4.

Основната цел е да се създадат продукти, от които има реална, отчетлива и измерима полза. Екипът на DS Laboratories цели постигането на ясни резултати.

5.

DS Laboratories проучват и развиват най-иновативните материали. Клиентите могат да са сигурни, че винаги първи ще въведат новите технологии на пазара. DS Laboratories следват тази практика във всеки аспект на работата.

Тези принципи служат за основа на всичко, което DS Laboratories прави. Те са мотивацията за постигане на максимален напредък в биотехнологиите. Резултатът е нови начини за третиране на проблемите и несравними резултати.