DS Laboratories Bulgaria

Ройбос за растеж на коса

Произхождащ от Южна Африка, ройбосът е известен е с високите нива на антиоксиданти и с ползите за здравето, които той предоставя. Макар че за повечето хора ройбос е единствено чаша чай, листата често се използват в готварството, както и в лечебни и козметични продукти.
Чаят от ройбос съдържа много мощни антиоксиданти, които потискат възпалението в тялото и помагат при различни видове болка, включително артрит, ревматизъм, различни възпаления. В ройбос се съдържат силни полифеноли, които предпазват сърцето от заболявания, а клетките от туморни изменения.
Чаят от ройбос помага не само на кожата да остане гладка, но и на организма да бъде здрав и предпазен от състаряващия оксидативен стрес, предизвикващ преждевременно стареене и злокачествени промени на клетъчно ниво.
Ройбосът има свойството да предпазва кожата от инфекции и ултравиолетова светлина. В него се съдържат важни за кожата минерали, които подобряват текстурата на кожата, качеството и еластичността й. Полезни са и в овладяването на различни кожни възпаления.
Редовната консумация на чай ройбос може да увеличи растежа на косата. Ройбосът е обогатен с минерали като цинк, калций, мед и калий, които не само насърчават растежа на косата, но и същевременно укрепват корените й. И ако това не е достатъчно, какво ще кажете за този факт: високите нива на мед, присъстващи в екстракта от ройбос, помагат за предотвратяване на преждевременното побеляване на косата.
Ройбос е една от ключовите съставки на шампоан 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐓𝐀 – високоефикасен продукт на 𝐃𝐒 𝐋𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 срещу косопад, стимулиращ растежа на косата. Със своите противовъзпалителни, противогъбични и антиоксидантни свойства, които действат заедно срещу дисфункцията на космените фоликули, шампоан 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐓𝐀 съдържа и активни съставки, които хидратират, подхранват и стимулират луковиците на косъма.