DS Laboratories Bulgaria

Топ 5 на въпросите, свързани с целулит

Категория: Грижа за кожата
OLIGO.DX е антицелулитен гел, разработка на DS Laboratories в резултат на 5-годишни проучвания и изследвания и е истинска революция за дерматологията и технологиите за грижа за кожата. Благодарение на него, натрупванията на мазнини и целулит, които не могат да бъдат победени от диети и упражнения, намаляват видимо и тялото Ви придобива по-гладък и красив вид.
Ето и топ 5 на най-честите въпроси, които ни задавате:
  • Колко време е необходимо, за да са видими резултатите? Промени в текстурата на кожата могат да се видят след първата седмица от лечението. Кожата става гладка и натрупването на лимфна течност намалява значително. В повечето случаи се наблюдават отслабващи резултати до края на първия месец. Използвайте гела ежедневно поне два месеца. Няма ограничения, ако желаете да продължите лечението.
  • Възможно ли е да се постигнат по-бързи резултати, ако гелът се използва повече от един път на ден?
  • Нанозомите в OLIGO.DX действат в продължение на 12-15 часа и осигуряват удовлетворителни резултати дори и само с едно нанасяне на ден. За по-добри резултати пациентите могат да нанасят гела до два пъти дневно.
  • Може ли целулитът да се завърне след като лечението е приключило? Да. OLIGO.DX осигурява дългосрочни резултати, но заседналият начин на живот или небалансираната диета увеличават вероятността от възвръщане на целулита.
  • Колко време е необходимо, за да се премахне целулита? Повечето хора получават положителни резултати след 60-я ден от лечението, въпреки че продължителността на лечение е строго индивидуална.
  • Предизвиква ли OLIGO.DX загуба на тегло? Гелът се бори с целулита, подобрява формите на жените, но не може да се твърди, че причинява загуба на тегло. Гелът помага да се разтворят натрупванията, които диетите и упражненията не могат да изгорят, като тези в областта на гърба, стомаха, коленете. Гелът е алтернатива на по-агресивни лечения, като например липосукцията.