DS Laboratories Bulgaria

Каква си ти, според дължината на косата ти

Категория: Красота

Как дължината на косата определя твоите качества?
Според психолози, характерът на една жена лесно може да бъде разгадан от дължината, цвета, формата и типа на нейната коса. Косата не просто издава характера на човека, но и в известен смисъл му влияе и го формира.
Каква си ти, според дължината на косата ти:
  • Дългата коса е най-желаната от по-голямата част представителки на женската половина на човечеството. Тя е израз на женственост, финес и романтична нагласа. Затова и дамите, които я предпочитат, са по-чувствителни, по-лесно раними и по-емоционални от тези, които обичат по-късите прически. Амбициозни и суетни са.
  • Дамите с къса коса могат да се похвалят с по-висока степен на мъжки качества, като самоувереност, борбеност, кариеризъм, желание за доминиране и закрилничество. Късите прически носят заземяване и стремеж към прагматичност. Означават организираност, дисциплина и амбиция. Жените с къси коси са оригинални и смели. Умеят да рискуват, забавни са и чаровни.
  • Средна дължина – средно дългата коса е символ на „баланса“, средният път без крайности и често водещ към успех. Може да означава и повишена чувствителност и устрем към идеализъм. Дамите с подобна прическа се отличават с голямо търпение, упоритост и увереност. Упорити са и преследват целта си докрай.
Независимо от дължината, най-важното е косата за е здрава!
𝐒𝐏𝐄𝐂𝐓𝐑𝐀𝐋.𝐂𝐒𝐅 е ревитализираща терапия на 𝐃𝐒 𝐋𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 , специално разработена за жени – за оредяваща, късаща се или състарена коса. Емулсията намалява признаците на състаряване на косата като косопад, загуба на обем, блясък и еластичност.