DS Laboratories Bulgaria

За по-бърз растеж на косата

Категория: Грижа за косата
Красивата коса винаги допринася за по-добро самочувствие. Ако искаме тя да изглежда максимално добре, важно е да й осигурим добра храна и добри условия. Средният растеж на косата е половин милиметър дневно, но върху него могат да повлияят генетиката, здравата кожа на главата, други външни фактори, както и начинът, по който я третираме.
Витаминен комплекс – пълноценното хранене и приемът на достатъчно вода са изключително важни за здравето на вашата коса. За да увеличите бързо дължината й е добре да похапвате повече храни богати на витамин Б7 – ядки, бобови растения, жълтък, карфиол, гъби и др.
Биотинът(витамин Б7) е водоразтворим В-витамин, който помага на тялото ви да преобразува храната в енергия. Особено важен е по време на бременност и кърмене. В допълнение, биотинът е важен за здравето на вашата коса, кожа и нокти.
Качествени продукти за коса – използването на възстановителни шампоани и балсами за твоята коса е също важен фактор, ако искаш да повлияеш на дължината й. Ако искаш да подсилиш увредената си коса и тя да стане дълга и здрава, винаги избирай възстановителни шампоани с подхранваща формула, които едновременно възстановяват и подсилват косата ти.
За бърз растеж на косата ти предлагаме висококачествените продуктите на DS Laboratories, които освен биотин, съдържат още много други клинично тествани, ефективни съставки.
Терапията включва:
  • Шампоан и балсам 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗧𝗔 – за бързо възстановяване и бърз растеж, с активни съставки, които хидратират, подхранват и стимулират луковиците на косъма.
  • Спрей за коса 𝗦𝗣𝗘𝗖𝗧𝗥𝗔𝗟.𝗥𝗦 – регенерира и засилва растежа ка косата, като предотвратява цялостното й изтъняване.