DS Laboratories Bulgaria

Важно за витамините

Категория: Красота
Това не е абстрактна картина на някой талантлив художник. Всъщност е творение на най-великия създател – природата. Виждате снимка на витамин С под микроскоп.
Без витамините нашето нормално съществуване е немислимо. Недостатъчният им прием води до нарушения на физиологичните процеси и функции на организма, на състоянието на кожата, косата и ноктите. Наблюдавайте състоянието си. Често по външния си вид може да разберете какво точно ви липсва.
  • Витамин C е отговорен за еластичността на кожата, помага за синтезиране на нови колагенови влакна. Ако има дефицит кожата е бледа, изтощена, на лицето се очертават кръвоносните съдове, появяват се пигментни петна.
  • Витамин А предпазва кожата и лигавиците от негативните фактори на околната среда. При недостиг кожата изсъхва и се лющи, става склонна към възпаления. При раздразнен скалп, със сигурност имате нужда от повече ретинол (Витамин А).
  • Витамин B7 (биотин) стимулира обновяването на клетките на кожата, косата и ноктите. Недостигът води до бледа и лющеща се кожа, различни нарананявания по кожата дълго време не се лекуват, косата пада, изглежда изтощена и вяла.

Продуктите на DS Laboratories съдържат специално подбрани витаминни комплекси, които успешно да въздействат на състоянието на вашата коса и кожа. Нашите съставки са клинично изпитани и капсулирани в нанозоми, за да проникват дълбоко до точното място, като са проектирани така, че да се освобождават постепенно във времето.
Имате проблем с вашата коса?
Разгледайте нашите продукти и изберете точната терапия, която да възвърне красотата на косата ви.