DS Laboratories Bulgaria

Доставка и плащане

ПЛАЩАНЕ:

Когато финализирате Вашата поръчка, не извършвате плащане. Вие заплащате дължимата сума на куриера при получаване на пратката.

ДОСТАВКА:

Доставката на всички продукти от сайта http://www.dslaboratories.bg/ е безплатна за територията на Република България. Работим с куриерска фирма “Спиди”, като доставката може да бъде до Ваш адрес или до техен офис/автомат.

Важно: При избор на друг куриер, транспортната услуга е за сметка на клиента.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА:

Стремим се да обработваме всички заявки оптимално бързо и ефективно.

Заявки, получени до 15.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат още в същия ден.

Заявки, получени след 15.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Заявки, получени в неработен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден.

Всички пратки се изпращат експресно и обикновено се доставят на следващия работен ден.

Молим да обърнете внимание, че определени населени места се обслужват ежеседмично, по график. Информация за конкретно населено място, можете да намерите на https://www.speedy.bg/bg/serving-schedule-sunday-working-time

Транспортната услуга се изпълнява от куриерска фирма “Спиди”.

Молим да проявите разбиране при евентуални забавяния на доставки. Не винаги всичко зависи от нас. При забавяния или други проблеми свързани с транспорта, не се колебайте да се свържете с нас.

ОТГОВОРНОСТИ:

Стремежът ни е да осигурим желаните от Вас продукти и да направим възможна доставката им в най-кратки срокове. Въпреки това, не се ангажираме с поддържането на пълната гама от артикули и е възможно да не можем да изпълним заявката Ви при изчерпване на количества или забавени доставки от наши партньори. В случай, че нямаме възможност да осигурим желаната от Вас стока, ще бъдете своевременно информирани.